Sabtu, 19 Februari 2011

1st GIVEAWAY : 'BLACK' bagi diri mu?


LINK PENGANJUR : http://noremyrahmat.blogspot.com/2011/02/1st-giveaway-black-bagi-diri-mu.html (klik untuk mengetahui syarat2 GA)


hai..rasa cm suka plak dan terus join GA yang telah di tag oleh Sis Dinaz....korang nak turut serta boleh la klik pada link bawah baner tu...

Tentang 'BLACK' bagi diri Hanis ialah sekor kucen selain dari 'MICKY ku sayang...
dia tu Hanis bagi nama 'Blacky manjer"...sebenarnya selain dengar muzik , Hanis juga gemar membela kucing...ada 6 ekor kesemuaya. Abah siap buat rumah kecik untuk mereka...

ada pantang sikit dengan binatang peliharaan ni...Dilarang masuk ke dalam rumah , tu adalah perintah abah jika tidak alamatnya ...babai je lah kucing2 tu.

Okay , itu lah 'BLACK' bagi diri Hanis...

Untuk melengkapkan syarat Hanis tag  (FYQA) , (KINA@MAMAADAM) dan (FIZALINOLIE).

JOM KITA JOIN SAMA !

4 ulasan:

rizwan's sweetheart berkata...

gud luck ea!!

:: noremy bte rahmat :: berkata...

mekacih join..really appreciate..
gud luck!


p/s:suka bela kucing...wow...tapi ai takut...huhuhu

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. berkata...

dtg amek TAG yew hanis. tq tag akk yew.

:: noremy bte rahmat :: berkata...

jom terjah belog ai ESOK utk result contest nie!(^_^)